Tirsdag ettermiddag besøkte vi Trane J95 på Nymark-kunstgresset.

Lånte trener

Tertnes J96 begynner nå å bli vant til stor bane og eldre motstandere.

I fravær av fast trener Jonny Klemetsen, som for anledning henter ny bil i Oslo, var vi heldig å få låne Tertnes J95 sin trener Christian Redsich Carlsen. Han var veldig flink til å hente frem det beste av innsats og vilje i Tertnes-jentene under denne kampen.

Tertnes ville mer

Kampen begynte med et lite overtak til Trane, men de fikk ikke uttelling på sjansene side grunnet en meget dyktig Tertnes-keeper Lene. Tertnes gikk til pause med ledelse 1-0 etter en fin lobb fra Ingrid.

Andre omgang kom Trane best i gang og ledet kampen 2-1 etter 15 minutter. Da kom viljen til Tertnes frem. Vi lånte Cecilie fra Tertnes J95 som la igjen en fantastisk innsats og 4 mål på blokken.

Spillerbørs:

Lene: Årets beste kamp fra Lene til nå. Kjempe dyktig og trygg i mål

Karoline: Lånt fra J95 i fravær til Katrine. Er veldig sikker som bakre jente bare synd at hun kunne bare spille en halv omgang grunnet skade.

Helene: Veldig flink i dag. Tok styring i forsvar og løp opp mange Trane-spillere.

Elisabeth: Sterk i kroppen og dyktig som back. Dette viste hun virkelig i dag.

Amina: Rask og lett , ingen problemer med å løpe opp raske Trane-spillere. Viste litt mer tøffhet i dagens kamp.

Emilie: Slitt med en skade i kneet. I dag spiller hun nesten en omgang med en formidabel innsats.

Ingelin: Debuterte i dag med sin første 11er-kamp. Dette mestret hun med glans og håper at hun vil være med på flere 11er-kamper.

Sarah: Teknisk dyktig spiller som normalt spiller sentralt på midten. I dag tok hun ansvar for forsvarsrekken i 2. omgang på en utmerket måte. Gult kort på Sarah i dag fordi hun hadde smykke på seg. Dette må vi ”plukke” av.

Stine: Konkurransemenneske til tusen – selv med paracet og nesespray styrer Stine kampen på en fantastisk måte. Er flink med pasninger og taklinger.

Cecilie: 4 mål, banens fighter. Cecilie er med å løfte alle jentene med den fantastiske innsatsen hun legger ned. Og med teknikk som et meget bra var det vanskelig å stoppe hun for stakkars Trane-spillere.

Ingvild: Er rask og teknisk god. Ingvild har evne å ta ansvar på flere plasser i laget. I dag spilte hun spiss, ving og kjempe flink å ta løpene bak i forsvar.

Camilla S: Tertnes' venstre ving. Camilla er dyktig med ballen, rask og i dag tok hun frem det beste.

Amalie: Lynrask som høyre ving. Slet litt med anklene sine i dag, men det var tydeligvis glemt da hun ble puttet inn som spiss i 2. omgang. Amalie kom til flere sjanser, synd at hun ikke putter i dag.

Abira: Tøff i dag. Liten, men teknisk god spiller. I dag gikk hun i taklinger så det suste.

Ingrid: Scorer et nydelig mål. Rask og lett i beina og er flink å jobbe hjem i dag.

Vilde: I dag var Vilde totalt uredd i sine taklinger. Hun spilte venstre ving og back i dag. Kjempe bra spilt i dag.

Dommeren: Flink dommer, ga beskjed til spillere om å ta av seg ringer og smykker før kampen. Sarah fikk fortjent gult kort da hun ikke hadde gjort det.

Kondis

Ellers vil jeg si at vi mangler litt på kondis. Jentene spilte de siste 15 minuttene på viljen som de ikke manglet noe av i dag.

På søndag er det 4— og 7-fjells tur i Bergen. Jeg vil oppfordre alle som har anledning til å delta og komme. Det er meldt et nydelig vær.

Besøk Tertnes Idrettslag på nett!

FORSVAR: God forsvarsjobb av jentene.
Briger Kindt
I SPILL: Cecilie holder trøkket inne på banen.
Briger Kindt
FØR KAMP: Tertnes-jentene klar for felles innsats.
Briger Kindt