Dagen var 1. april — og nyhetsbildet var hysterisk. Her følger et knippe av aprilspøkene i dagens nettaviser.

-Søk i strafferegisteret

Vi må selvsagt starte med bt.nos egen aprilsnarr. Du var kanskje blant de rundt 30.000 som lot seg lure og prøvde å søke etter naboens rulleblad i strafferegisteret, som bt.no som eneste nettavis i landet hadde fått tillatelse til å legge ut. Se spøken som lurte hele Norge

Se hva leserne mente om aprilspøken

Bergens Tidendes papirutgave hadde sin egen aprilspøk, om at Ari Behn skulle steppe inn for Kong Harald og åpne Festspillene i Bergen.

Mobil-virus skaper panikk

Telenor og NetCom ble mandag kveld nedringt av kunder som oppdaget at et hittil ukjent mobil-virus sørget for å spre samtlige utsendte tekstmeldinger de siste 24 timer til alle navn som er lagret på mobilen.

http://www.adressa.no/teknologi/article.jhtml?articleID=417557

Så er det avisen Nordlys i Tromsø som ikke bringer en aprilspøk. Redaksjonen fant nyhetsbildet så uklart i dag at det var best å understreke det.

Nå er mobbing forbudt

Fra i dag er mobbing i skolen forbudt. Og det er ingen spøk.

http://www.nordlys.no/nyheter/article564155.ece

EU-krav rammer Norge:

Julaften kan bli vanlig arbeidsdag

Julaften blir vanlig arbeidsdag, og påska blir kortere. Det blir resultatet om EU-kommisjonen i Brussel får gjennomslag i forhandlingene med Norge.

http://www.p4.no/txo/83035.asp

Her er byens nye moské

Muslimene i Bergen er etter mange års husjakt i forhandlinger med kommunen om å bruke den gamle hovedbrann-stasjonen til moské.

http://www.ba.no/70/86/98/5.html

Får selge taxfree på bussen

Fredag fikk SB Nordlandsbuss klarsignal til å selge taxfree på SilvrerXpressen. Kommende fredag går første bussen med billige sigaretter og alkohol fra Bodø til Skellefteå.

http://www.an.no/70/88/42/0.html

Drillo bryter med NRK

Egil Olsen trekker seg med umiddelbar virkning som ekspertkommentator i NRK. Han raser mot det nye navnet på NRKs fotballsendinger, 4-4-2.

http://www.nrk.no/sport/fotball/2653977.html

Det politiske partiet Trondheimspatriotene ble stiftet i dag. Marvin har kastet burgeren og vender tilbake til politikken.

Skal få Trondheim på fote igjen

Marvin Wiseth gjør comeback i politikken. Nå går han sammen med andre sentrale trondhjemmere for å få byen på fote igjen. http://www.adressa.no/trondheim/article.jhtml?articleID=417655

Og til slutt et bevis på at eiendomsmeglere ikke er så humørløse som du hadde trodd. En veldig fin eiendom i Oslo er nemlig lagt ut for salg: Attraktiv eiendom med stort potensiale på Eidsvolls plass

LURTE ALLE: 29.341 mennesker klikket seg inn på denne saken, der man angivelig kunne søke i strafferegisteret. FAKSIMILE FRA bt.no 1. APRIL.