Torsdag blir 18-åringen som er siktet for drapet på Hilda Feste (98) avhørt for tredje gang.

Forsvarer Rolf Knudsen sier til Bt.no at 18-åringen føler seg klar for torsdagens avhør.

— Vi har siden sist gått gjennom en del av dokumentene fra de to andre avhørene. Han har en del kommentarer til disse, uten at jeg vil gå nærmere inn på det.

- Tungt for ham

Fortsatt sier 18-åringen at han ikke husker hva han har gjort eller hvor han har vært etter klokken 20 drapskvelden.

Hilda Feste ble voldtatt og drept i sin egen eldreleilighet i Gamleheimshagen på Os om kvelden første nyttårsdag.

18-åringen nekter for å ha noe med drapet å gjøre, til tross for at han ikke husker noen ting. Han har brukt mye av tiden på cellen til å forsøke å rekonstruere sine egne bevegelser fra den kvelden. Uten å lykkes.

— Han sier at han takler det på et vis, men det er jo tungt for ham. Han har sagt til meg at det i hvert fall ikke er blitt noe lettere, sier Knudsen om tilværelsen i isolasjon i Bergen fengsel.

- Fikk ny forsvarer

For to uker siden ble 18-åringen fengslet i fire uker, hvorav de to første i full isolasjon. Politiet vil i løpet av torsdag ta stilling til om det blir aktuelt å be om en forlengelse av isolasjonsperioden.

— Vi må vurdere om det gjenstår etterforskningsgrep som gjør det nødvendig å holde ham helt isolert, selvsagt veid opp mot ulempen isolasjonen medfører for ham, sa politiadvokat Ørjan Ogne til Bt.no tidligere denne uken.

18-åringen fikk onsdag oppnevnt en medforsvarer av Nordhordland tingrett. Denne blir Ivar Abrahamsen, som jobber ved samme advokatkontor som Rolf Knudsen.

Abrahamsen har strafferett som et av sine spesialfelt.