— Kvinnen tok kontakt med politiet nå i morges og sa at hun har opplysninger om den savnete, sier politiavdelingssjef Tove Lian Mathiesen ved person- og voldsavsnittet i Hordaland politidistrikt. Lian Mathiesen vet foreløpig ikke hvilken type opplysninger kvinnen hevder å ha.

Froskemenn skal nå gjennomsøke hele sjølinjen fra Skolten til Maaseskjæret i letingen etter den savnete Anders Aubert Opdal (21).

— Dykkerne starter søket i 11-tiden. De vil denne gangen konsentrere seg om området fra Skoltegrunnskaien til Maaseskjæret, samme området som vi i går søkte i med hunder, forteller informasjonsleder Trygve Hillestad ved Hordaland politidistrikt.

Ingen nye tips

Hittil har både froskemannssøk i Vågen og leting med hunder i Sandviken vært resultatløst.

Politiet har heller ikke fått inn noen nye tips etter at de i går gikk ut med et bilde som ble tatt av et overvåkingskamera på Bradbenken. Det er siste sikre observasjon av 21-åringen, og viser ham gående på vei ut av Sentrum klokken 02.36 natt til søndag.

Politiet medgir at håpet om å finne Anders Aubert Opdal i live stadig blir mindre, men nekter å gi opp håpet.

— Vi er optimistiske så lenge det er mulig. Av erfaring vet vi at savnete personer plutselig kan dukke opp etter noen dager eller uker, sier informasjonsleder Hillestad.