Mens Kristiansund hadde varmet opp med gull i NM forrige helg, hadde ikke Nyborg spilt kamp på seks uker da de møttes på Nordmøre i går. Bortsett fra tredje settet ledet likevel bergenserne til langt ut i alle settene. Nyborg-trener Ivar Bakken nekter å se negativt på tapet til tross for at de tapte tre av settene med minst mulig margin.

– Dette var en god kamp med to gode lag. Vi slet litt med å snøre igjen sekken på slutten av settene, mens Kristiansund hadde selvtillit til å spille mer avslappet. Jeg gir all kreditt til norgesmestrene for at de gjorde en god kamp, skryter den gode taperen.

Allerede i dag kan Nyborg reise kjer-ringa når de møter Oslo borte. Treneren er likevel usikker på hvordan kampen vil utarte seg.

– Eneste mulighet å komme seg til Oslo herfra er å først ta hurtigruten til Trondheim og så fly derfra. Vi kommer ikke frem før en time før kampen, så alt kommer an på hvordan formen er etter reisen, men spiller vi like bra som i dag, kommer det til å gå bra, sier Bakken.

Kristiansund-Nyborg 3-1: Med hårfine marginer ble Nyborg frarøvet poeng i årets første se-riekamp.

VOLLEYBALL, ELITESERIEN MENN

Kristiansund-Nyborg 3-1

KRISTIANSUND-NYBORG 3-1 (20-25, 25-23, 25-23, 25-23)

Idrettshallen

DOMMERE: Helge Strømsheim og Ingar No-revik

MVP KRISTIANSUND: Kjell Arne Gøranson 20

POENG NYBORG: Eivind Pettersen 0, Arne Schei 9, Kåre Morken 0, Andrej Khanevski 8, André Tolleshaug 8, Øivind Hordvik 20, Tore Hordvik 0, Ørjan Siljander 12

Nyborg volleyballklubb.