Volkswagen— og Audiforhandleren Møller Bil etablerer i løpet av denne høsten et nytt storanlegg på Hylkje, like ved Bergen Caravan. Det nye kombinerte verkstedet og forhandlerbygget vil være på 3000 kvadratmeter. Tomten som VW-forhandleren skal bygge på, er på 17 mål.

– Vi har besluttet å utvide vår virksomhet i regionen med et komplett bilanlegg for å gi våre kunder i Bergen og Nordhordland enda bedre service, sier administrerende direktør i Møller Bil, Kai Robert Solheim, i en pressemelding.

Tro på Åsane

Tom Østerbø trer inn som daglig leder ved det nye anlegget. Han forteller at han har stor tro på at Åsane og Nordhordland vil ønske anlegget velkommen.

– Vi har en klar oppfatning av at Åsane som bydel og hele Nordhordland ønsker et bilanlegg som kan "serve" Volkswagen og Audi. Videre har vi i dag noe lang ventetid ved våre tre andre bilanlegg. Med 18 bukker på verkstedet på Hylkje vil vi øke kapasiteten på ettermarkedet kraftig, sier han til Åsane Tidende.

Nye stillinger

– Åsane er en av landets største bydeler, og omegnen rundt fortjener vår tilstedeværelse. Med et etablert Møller Bil Hylkje-anlegg vil vi være tilstede både i Drotningsvik, Nesttun, Minde og Åsane, opplyser Østerbø videre.

Møller Bil forventer å engasjere ca. 40 medarbeidere på anlegget Møller Bil Hylkje.

– Noe av rekrutteringen vil skje internt, men det vil bli gode muligheter for nye medarbeidere som ønsker spennende stillinger med utviklingsmuligheter i Norges største bilkjede, sier Kai Robert Solheim.

NY GIGANT: Møller Bil skal etablere dette 3000 meter store anlegget på Hylkje denne høsten.