Ulykken inntraff i morgentimene på motorveien A7 ved byen Owschlag i delstaten Schleswig Holstein, om lag 50 kilometer sør for den tysk-danske grensen.

Ifølge det tyske nettstedet Polizeinews.de, ble kvinnen drept mens hun satt i bilen, en Honda Civic, etter et trafikkuhell.

— Kvinnen har bostedsadresse i Oslo, opplyser Hans Peder Torgersen, vaktleder på desken hos Kriminalpolitisenralen (KRIPOS) til bt.no.

Bilen som kvinnen og hennes mann kjørte, skal først ha vært borti autovernet uten andre involvert. Tre tyske soldater som stoppet og kom til for å hjelpe.

Politiet var varslet og de tre tyske soldatene står utenfor bilene når et vogntog kommer mot dem i full fart.

De klarer å hoppe over gjerdet og i sikkerhet før det smeller, men en av tyskerne blir skadet og må til sykehus, forteller polizeinews.de. Også den norske mannen klarer å komme seg i sikkerhet før kollisjonen.

Den 25 år gamle norske kvinnen satt i passasjersetet på den parkerte bilen og hadde ingen sjanse da vogntoget kom susende.

Hun ble sittende fastklemt i bilen og måtte hentes ut av brannvesenet. Da lege kom til stede ble kvinnen konstatert død. Det norske paret skal ha vært på vei hjem fra ferie.

Den drepte og den norske mannen er begge hjemmehørende på Østlandet.