Thomas Turøy (30) har tatt utfordringen. Han har tatt plass i en av kafeen Insides båser. Her skal han forsøke seg på den største hamburgeren på menyen.

Den heter «Suicide solution», og består av ett kilo kjøtt (ni ganger så mye en Big Mac inneholder), som serveres med hamburgerbrød, salat, dressing og 200 gram poteter. Klarer han det, vinner han heder, ære og navnet sitt på en plakat på veggen.

Strenge regler

Reglene er klare. Thomas må spise hele hamburgeren og alt tilbehøret. Han har én time på seg, og han må sitte på plassen sin under hele seansen. Spiser han opp, og klarer å holde på maten i minst femten minutter, får han pengene igjen.

— Jeg er ikke voldsomt sulten, og jeg spiste raspeballer til middag i går. Veldig optimistisk er jeg ikke, sier Thomas, før den 1,2 kilo tunge retten blir servert.

Amerikansk idé

På veggen henger en plakat med navnene på alle dem som har greit å proppe i seg den enorme hamburgeren. Det er mange som har forsøkt seg. Kun to har greid det. Den raskeste på kun 35 minutter.

— Han som har rekorden var ikke store mannen. Han var helt normalt bygget, faktisk ganske liten. Jeg har ikke sett maken til appetitt, forteller deleier på Inside Rock Café, Freddy Steimler.

Han forteller at ideen om en «monsterburger» er hentet fra USA.

For mye

Thomas spiser og spiser, men etter vel 35 minutter slår han med et stor sukk fast at de to gigantiske kjøttkakene blir for mye for ham.

— Jeg har ikke sjans. Dette var en veldig god burger, men det hadde vært nok med en tredjedel. All ære til dem som klarer det, sier han til slutt.

Hva synes du om megaburgeren? Si din mening i feltet under!

SULTEN: Ett kilo kjøtt. Én time. Kan Thomas Turøy (30) klare dette?
Andreas Isaksen