Fire av de innbrakte ble tatt på et utested på Torget etter at vaktene kolkken 03.45 meldte fra om en kvinne som hadde stjålet fra en annen gjest på utestedet.

— Til sammen fire personer med rumensk nasjonalitet ble innbrakt av fordi det er mistanke om at de samhandlet om tyveriet, opplyser operasjonsleder Erik Gjesdal ved Hordaland politidistrikt.

Hendene nede i lommen

20 minutter tidligere havnet en annen person i arresten etter at vakter på Zachariasbryggen meldte fra om en person som hadde hatt hendene nede i lommen til en annen gjest. En bilnøkkel som hørte til den andre gjesten ble funnet på den 21 år gamle mannen som er satt i politiets forvaring.

På Torgalmenningen ble en mann på 27 år sendt til legevakten etter et slagsmål der han blødde fra bakhodet. Han skal ha blitt utsatt for vold fra en 22 år gammel mann som ble pågrepet og satt i arresten.

Klokken 0056 fikk politiet melding om en mann som herjet med en moped på Asylplass. Han er mistenkt for å forsøke å stjele mopeden og er pågrepet av politet.

Truet med kniv

klokken 23.41 fredag kveld ble det meldt om roping og skirking på Tertnes. Det viste seg å være en konfrontasjon mellom en mor og en sønn, der moren ble funnet liggende på gaten med et stort kutt i pannen. Sønnen på 34 år ble pågrepet av politiet og er satt i fengslig forvaring.

En halvtime tidligere var en kvinne på 45 år truet med kniv og forsøkt stukket av en annen kvinne i Firdagaten. Den mistenkte kvinnen er satt i forvaring hos politiet.