Åsanes hovedtrener Magnus Johansson måtte se lokaloppgjøret fra tribunen etter kraftig misnøye med dommeren i mandagens kamp mot LSK 2.

I går kunne neppe Åsane skylde på dommeren etter at Åsane-keeper Anders Fossen Lunde måtte plukke hele fem baller ut av buret på grunn av annullerte mål, før gjestene gikk opp i 1-2 ledelse. Frustrasjonen ble desto større mot egen spillerstall.

-Folk kjenner ikke sin besøkelsestid. Det var så dødt spill at jeg vet ikke om de skjønte alvoret i at vi nå kunne ta tre livsviktige poeng. Det holder ikke å spille dårlig når Nest kommer her med fire poeng mindre og tror de skal vinne kampen, sier Åsanes skuffede assistenttrener Jon Erik Indrebø.

Det var verken utsøk kvalitet eller stort tempo i kampen, men Nest-Sotra viste vilje og produserte mest sjanser. Nest-Sotra-trener Bernt Inge Tørum er glad for det endelig har løsnet for spissparet Daniel Misund og Kim Rune Hellesund.

— Kim har slitt med skader, og Daniel har slitt med formen, men nå har vi scoret seks mål på to kamper med dem som spisser, det vil være veldig viktig for oss fremover, sier Tørum.

Hellesund var strålende fornøyd med kampen selv begge målene hans ble annullert for offside.

— Det viktigste er at vi tar tre poeng, nå er vi ett steg nærmere målet vårt som er å holde oss i denne divisjonen, sier han.