I dag fortalte Bergens Tidende at beboere ved Helleneset kontaktet politiet da en naken kvinne durte rundt på motorsykkel i nabolaget.

— Rene pornoen, mente den eldre kvinnen som ringte politiet mandag kveld. Flere tjenestemenn rykket ut for å stoppe nakenkjøringen. Da de kom frem, hadde kvinnen rukket å kle på seg.

— Det viste seg at hun deltok i innspillingen av en reklamefilm for Harley Davidson, fortalte operasjonsleder Sven Johannessen til Bergens Tidende.

Filmversjonen politimennene fikk var ikke helt riktig. Den nakne kvinnen har nemlig ingen tilknyting til Harley Davidson, men er selverklært stjerne på et nettsted for frisinnede bergensere.

På nettet beskriver hun hendelsen slik::

«Jeg poserte frekt på noen bilder mens Harlyen stod i ro, og vi fikk mange tilskuere etter hvert. (...) For en fantastisk følelse (...) sykkelens brumming, biler som stoppet opp, mennesker som holdt på å gå i hverandre for de var opptatt av å se på meg. Skikkelig kikk! Så fikk vi besøk av "onkel". Men da hadde jeg klær på så de måtte bare dra igjen.»

Det er ikke første gang kvinnen lar seg avfotografere naken på offentlige steder i bergensområdet. Hun har blant annet opptrådt på Lysekloster, diverse utesteder, i telefonkiosker og i en gravemaskin.

Faksimile av kvinnens nettsted.