Til slutt håper jeg at folk tar meg på alvor og ikke tror at alt jeg skriver her er bare noe jeg sier for å slippe unna. Det er ikke tilfelle. Jeg beklager dypt til alle sammen!

SOS Barnebyer

Daglig leder i Bergen Sentrum og pepperkakebyordfører Steinar Kirstoffersen har nå kommet til enighet med 20-åringen som raserte pepperkakebyen.

— Den unge mannen skriver et brev til byens befolkning og ber om unnskyldning for det han har gjort. I tillegg må han betale en månedlig sum i tre år til SOS Barnebyer, sier Kristoffersen.

— Hvor mye?

— Det vil jeg ikke si. Men ikke mer enn han klarer å betale.

Jeg angrer svært på det jeg gjorde. Jeg er glad for at det er så mange som har hjulpet til med å bygge opp igjen pepperkakebyen. Det viser bare at bergenserne er stolte og glade i tradisjonene vi har. Det er egentlig jeg og.

Mekling

Det er gjennom mekling i Konfliktrådet at 20-åringen og Kristoffersen er kommet til enighet. Pepperkakegeneralen beskriver en angrende synder.— Han var veldig ydmyk og angrende. Dette er ikke noe han gjør en gang til, for å si det sånt. Han hadde fått veldig mye å drikke, og husker knapt hvor han var, sier Kristoffersen.

— Vårt inntrykk er at han er en helt normal, god og ærlig gutt.

Kristoffersen håper nå at byen tilgir 20-åringen. Den offentlige unnskyldningen legges nå ut på Pepperkakebyens vennegruppe på Facebook.

Si din mening om straffen her.