24-åringen studerte ved Norges Handelshøyskole.

— Vi er alle preget, men særlig studentene som kjente ham tar dødsfallet veldig tungt, sier kommunikasjonssjef Kristin Risvand Mo ved NHH.

Det var søndag formiddag at mannen ble funnet død i en trappeoppgang i Valkendorfsgate i Bergen sentrum.

Kom fra Buskerud

Politiet i Bergen kan ikke si noe om dødsårsaken ettersom etterforskningen ennå ikke er ferdig, men bekrefter at den omkomne var den 24 år gamle studenten. Politiet har tidligere uttalt at ingen var mistenkte i forbindelse med dødsfallet. Etter det BT forstår, er en av politiets teorier at dødsfallet skyldtes en fallulykke.

— Han er ennå ikke obdusert, og vi vil ikke spekulere i dødsårsaken, sier Eli Valheim, politiadvokat ved Hordaland politidistrikt.

På Handelshøyskolen flagges det onsdag på halv stang.

24-åringen begynte ved NHH høsten 2013 og var bachelorstudent ved NHH. Han kom fra Lier i Buskerud og hadde flere verv i studentforeningen, opplyser NHH på sine hjemmesider.

Tar vare på hverandre

— Tarjei var tillitsvalgt i studentforeningen og hadde mange venner her på NHH. Våre tanker og dypeste medfølelse går til familie, venner og alle medstudenter, sier Dina Mikalsen, student og leder av Kjernstyret på NHH.

— I en slik situasjon er det viktig at vi tar vare på hverandre. Sammen med NHH har vi etablert noen tilbud som alle studenter kan benytte seg av. Vi håper at alle som føler de trenger det, benytter seg av tilbudene. Det viktigste er likevel at vi som medstudenter tar vare på hverandre, og støtter alle som har det tungt, legger hun til.

Minnestund onsdag

Tirsdag ettermiddag var skolens aula åpen. Der kunne de som ønsket, tenne lys og skrive i minneprotokoll.

Onsdag blir det arrangert minnestund for studenter og ansatte i NHH-miljøet. Skolen sørger også for at det er psykolog og studentprester tilgjengelig for dem som ønsker det.

— Det vil bli satt opp et minnebord med kondolanseprotokoll i Aulaen onsdag ettermiddag. Her vil det være mulig å samles, tenne lys og legge ned blomster, sier Dina Mikalsen.

— Alle arrangement i regi av Norges Handelshøyskoles Studentforening vil bli avlyst inntil videre. Tarjei vil bli dypt savnet i Studentforeningen, avslutter hun.