«Elskerinne søkes av mann 43», heter det på papirbiten som henger på Rema Eidsvåg i Bergen.

— Det er ikke hver man ser en slik lapp på en Rema 1000-tavle, sier en BT-tipser.

Også et fungerende mobilnummer er oppgitt i annonsen.

Den elskovssyke mannen tar ikke telefonen, og nummeret er hemmelig. Men mye tyder på at annonsen faktisk er seriøst ment.

Også i sommer

En liknende lapp ble nemlig funnet i Solheimsviken ved Danmarks plass i fjor sommer. Den gangen var et veiskilt brukt som oppslagstavle, nummeret var identisk og teksten svært lik.

Selv om begge annonsene inneholder et åttesifret, norsk telefonnummer, kan det ikke være lett for eventuelle elskerinner å få kontakt. Bt.no har prøvd i flere dager. Heller ikke tekstmelding har gitt resultat.

«Nummeret finnes ikke i vår database, er hemmelig eller reservert mot visning på nett», oppgir 1881.no.

Går igjen på nettet

Hvis lappene er en spøk, har noen gjort seg stor flid. Nummeret er en gjenganger i nettannonser helt siden 2006, og den oppgitte alderen endret seg i takt med årenes løp.

På en profil på et datingsamfunn bruker en mann fra Bergen nummeret. Han oppgir at han er håndverker og 42 år, og skriver at han er i forhold. Han har status som veteran på nettstedet, med hele 72 innlegg.

«Er det noen lekne fra Bergen da», spør mannen. På et annet nettsamfunn søker han «en uforpliktende flørt» i bergensområdet.

Kanskje var nettdatingen mislykket. Nå er det i hvert fall Rema som gjelder...

Vet du noe? Send MMS/SMS til 2211, skriv e-post

En leser oppdaget denne annonsen på et rekkverk i Fjellveien for et par år siden. Jeg tok bildet fordi det var morsomt, skriver hun.
2211-TIPSER
DET ENKLE ER OFTE DET BEST: Midt blant fotokurs og andre kunngjøringer, henger en lapp på Rema 1000 på Eidsvåg der noen søker en elskerinne (se rød ring).
2211-TIPSER