Det foregår noe hemmelig i Byfjorden. Faktisk så hemmelig at verken produsenter, PR-mennesker eller skuespillere kan si noe om det.

– Vi har fått ordre fra LA om å holde tett, sier Tormod Karlsen i Tibe Informasjon Bergen.

Men noe kan de røpe. Det er nemlig Disney Channel som driver med innspillinger her på den gamle båten «Atløy» i byfjorden.

Lars Berteig Andersen og Julia Charlotte Geitvik er kanskje best kjent som Benny og Valborg i de første «Olsenbanden junior»-filmene, men i dag har de herjet rundt på fjorden utenfor Bergen.

– Jeg har aldri vært i Bergen før, så dette er fantastisk, sier Julia Geitvik.

Lars Andersen har derimot vært her på korpsleir et par ganger, uten at han av den grunn er mindre entusiastisk.

Men ingen av dem kan røpe hva de faktisk spiller inn. Vi spør den danske produsenten Stefan Mørk.

– Jeg kan ikke si noe om det, men det kommer til å bli stort. Dette kommer til å gå over hele verden til høsten, sier han.

Om det blir film, tv-serie eller noe annet gjenstår å se. Men sikkert er det at i alle fall en del av handlingen foregår i Bergen.

Har du en teori om hva de spiller inn her? La oss få vite det i kommentarfeltet under:

NYKOMMER OG VETERAN: En av disse har ikke vært i Bergen før. Ellers er Julia Charlotte Geitvik og Lars Berteig Andersen best kjent fra Olsenbanden junior-filmene.
Amundsen, Paul S.
VALGTE BERGEN: Filmteamet ville spille inn i Bergen for å få en lett gjenkjennelig, lokal vri. ¿ Og fordi det er en så vakker by, legger produsent Stefan Mørk pliktskyldigst til.
Amundsen, Paul S.