Det hele starter i kveld klokken 18 med en meget visuell dåp av bydelsparken i Kirkebukten, etterfulgt av Frøya Ambassadeurs-oppvisning og konsert med unge, lovende band fra Laksevåg.

Søndag er det duket for en hel bråte med arrangementer — både i bydelsparken, Fergehallen, Håsteinarparken, på Damsgård Hovedgård, Laksevåg Museum, Lyst og Fryd og ute på selve Puddefjorden. Befinner du deg på Laksevåg i morgen kan du for eksempel få med deg gjøglere fra Bergen Byspill, buekorpsdrilloppvisning, kassebilløp, speiderleir, korsang, rebusvandring, marsjering fra park til park, barne- og ungdomsteater, turnoppvisning, førstehjelpsøvelser med aktiviteter for barna, omvisning på hovedgården, i Laksevåg Lokalmuseum og på Helgeplassen, lefsebaking, flere utstillinger, taiwansk dukketeater, åpne kafeer, lysbildevisning, besøk av Pelle politibil og kjøring i politibil for barna, vengebåten ankommer og Dokkefergen går med jevne mellomrom.

Søndagens mange arrangementer starter klokken 11 med utegudstjeneste fra scenen i bydelsparken - og avsluttes med Mads Eriksen-konsert samme sted fra klokken 16.15 til 17.

Arrangør er Stiftelsen Damsgårdsdagen inkl. lag og foreninger. Og lurer du på noe, kan Helge Farestveit i Gamle Laksevåg Velforening kontaktes på mobil 905 94 396.

<b>ALT KLART: </b>Det er blitt skikkelig fint i og rundt Kirkebukten på Laksevåg. Her koster anleggsgartner Stefan Løvaas den fine, nye myldreplassen foran kirken.<p/> ARKIVFOTO: EIRIK BREKKE