En mann har meldt seg til politiet etter at flere medier mandag omtalte voldsepisoden der en mann i trettiårene ble overfalt natt til lørdag.To menn i 20-årene skal ha slått og sparket en mann i trettiårene, etter å ha kommet i snakk på nattbussen fra Bergen sentrum.

— Vi har blitt kontaktet av en kar som ønsker å gi opplysninger og komme med sin versjon av det som skjedde, sier etterforskningsleder Nils Inge Romslo ved Bergen Nord politistasjon til BT.

Ifølge BA har politiet også vært i kontakt med den andre mannen. Begge to skal være kalt inn til avhør og siktet for legemsbeskadigelse.

Takker for medienes fokus

Ifølge Romslo kan det være snakk om at dette er gjerningsmennene, men de ønsker ikke å konkludere med noe før avhør har skjedd.

Han er usikker på akkurat når det vil bli avhør men det blir en av de nærmeste dagene.

— Mannen bekrefter å ha vært på bussen, og at de har vært i kontakt med mannen etter at de gikk av bussen, sier Romslo til BA.

Fornærmede måtte sy fire sting etter et kutt i øyenbrynet, fikk skader i ansiktet, flere synlige blåmerker på kroppen og et mulig ribbeinsbrudd.

— Vi er takknemlig for medienes fokus på denne saken, det har gjort at vi kan få en rask oppklaring på denne alvorlige saken, sier Romslo.

Avhør av flere vitner

Tirsdag har politiet fått avhørt fornærmede og flere vitner.

— Vi kan foreløpig ikke si noe om hva forklaringene går ut på, sier Romslo.

Han ønsker heller ikke på nåværende tidspunkt å kommentere hvorvidt fornærmede hadde kjennskap til gjerningspersonene fra før.