Tre ulykker på en dag på Osveien:

  • Klokken 04.30 krasjet en like over toppen på Vallaheiene. Politiet mistenker høy fart. Ingen personer ble skadet.
  • Klokken 16.45 kjørte ble en bil påkjørt bakfra i Osveien, like ved Lilletveit. En person sendt til legevakt.
  • Klokken 18.20 veltet en motorsykkel i Osveien, like ved Lilletveit. Den 17 år gamle syklisten ble kjørt til legevakt. Politiet tror ikke det er noen sammenheng mellom de tre ulykkene.

— Det er ingen sammenheng mellom ulykkene, men tilfeldig. Men stedet der er kjent for at det blir glatt når det regner. Det kan være mange årsaker til det, for eksempel kan det være at det drypper diesel fra biler der, i den skarpe svingen, sier Hilland.

Motorsyklisten veltet i den skarpe svingen. Etter ulykken tillkalte politiet strøbil.

— Det er svært glatt der. Det ligger oljefilm der fra før og når det kommer vann blir det veldig glatt. Vi har varslet veitrafikksentralen som skal komme og strø, sier Hilland.

Etter ulykken som skjedde klokken 16.45 i ettermiddag ble det også strødd, men ikke i svingen der motorsyklisten veltet bare litt over en time senere.

Det skal ikke ha vært andre kjøretøyer involvert i velten. 17-åringen som kjørte lettmotorsykkelen ble kjørt til legevakt for sjekk.

— En motorsyklist skal ha veltet i en krass sving i Osveien, like ved Lilletveit. Omtrent samme sted som det skjedde en ulykke tidligere i ettermiddag, sier operasjonsleder Terje Hilland i Hordaland politidistrikt.

Veien forbi ulykkesstedet vil ikke bli stengt, men det vil bli manuell dirigering.

Ambulanse er på stedet.

— Motorsyklisten klagde over smerter i en fot, ellers var han oppegående, sier Hilland. Politiet har nå rekvirert en strøbil til ulykkesstedet.