De to er siktet for såkalt grov narkotikaforbrytelse, som har en øvre strafferamme på ti års fengsel. Politiet holder foreløpig kortene tett til brystet, men bt.no har fått bekreftet at det dreier seg om betydelig med heroin.

Tatt av sivilt politi

Kvinnens sønn ble pågrepet av en rekke sivilkledde politibetjenter ved 19.30-tiden i går kveld, mens han besøkte en bekjent i en leilighet på Møhlenpris.

Etter det BT kjenner til, varte politiaksjonen i over en time. Selve arrestasjonen gikk alt annet enn stillferdig for seg, og politiet på stedet måtte be om forsterkninger. I tillegg til 29-åringen, ble ytterligere en person innbrakt fra leiligheten. Samme kveld ble også den 49-årige kvinnen arrestert.

Vil sikre bevis I dag ble mor og sønn varetektsfengslet for fire uker, hvorav to uker med fullstendig isolasjon.

— Årsaken er at vi mener det er fare både for bevisforspillelse og gjentakelse. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere siktelsen, sier politiadvokat Eli Valheim ved Hordaland politidistrikt,

Fengslingsmøtet ble av hensyn til etterforskningen holdt for lukkede dører.

-Min klient erkjenner ikke straffskyld, sier hennes forsvarer, advokat Jørgen Riple. Begge de siktede valgte å ta betenkningstid.

Ytterligere en person skulle i går bli fremstilt for fengsling, men rettsmøtet ble utsatt til i dag tidlig. Politiadvokat Valheim vil ikke si noe om hvilken tilknytning denne personen har til saken. Hun vil heller ikke kommentere om det kan komme flere pågripelser i saken.

Les mer om saken i BT i morgen!