Mannen døde på Haukeland Universitetssykehus fredag kveld, opplyser Therese Trandem ved sykehusets informasjonsavdeling til bt.no.

Ulykken skjedde torsdag kved.

— Vi fikk melding om ulykken klokken 18.53. En bil og en moped støtte sammen midt på Puddefjordsbroen, opplyte operasjonsleder Ronny Lentføhr ved Hordaland politidistrikt til bt.no etter ulykken torsdag kveld.

Tilstanden hans var kritisk etter ulykken. Han fikk intensiv behandling på sykehuset.

Ikke promillemistanke Politiets innsatsleder på stedet, Frank Listøl, opplyste til til bt.no at det kunne se som om mopeden av en eller annen grunn sto stille på broen. Bilisten har trolig ikke sett mopedisten og kjørt ham rett ned.

Bilen, en mørk Volkswagen, fikk skader som følge av sammenstøtet. Blant annet var det store sprekker i frontruten.

Politiet har ikke mistanke om promille.

Ifølge NTB var føreren av personbilen i sjokk etter kollisjonen.

Etterforskere på stedet Etterforskere fra krimteknisk ved politiet kom sammen med ulykkesvakten fra Statens vegvesen til Puddefjordsbroen etter ulykken. Det er i tråd med vanlig praksis, ettersom mopedisten ble meget alvorlig skadet.

Arne Aase i Trygg Trafikk kjenner ikke til ulykken på Puddefjordsbroen, men er bekymret over hvor utsatt mopedister og motorsyklister er.

— På kvelder med mørke og regn er det ofte vanskelig å oppdage motorsyklister. De er veldig utsatt når sammenstøtet skjer og blir alltid den tapende parten i møte med andre kjøretøy, påpeker Aase.

ULYKKESSTEDET: Mopeden ligger til venstre i bildet, mens bilen er til høyre i bildet. FOTO: Christian Lura