Voldsepisoden endte med at den 39 år gamle kvinnen ble lagt inn på sykehus med store hodeskader. Senere utviklet hun epilepsi.

— Jeg slo henne en gang med åpen hånd, og kastet henne ut av bilen, var alt 33-åringen ville innrømme i Bergen tingrett i går.

Brukte gåstol

Mannen er tiltalt for å ha utøvd vold under skjerpende omstendigheter, fordi kvinnen brukte gåstol. Hun hadde en skade i beinet, og var ute av stand til å forsvare seg da hun ble overfalt.

— Så du noen skader på fornærmede, spurte politiadvokat Jan Grahl-Madsen den tiltalte.

— Jeg lurer på om det var en liten dråpe neseblod etter den ørefiken, svarte 33-åringen.

«Ørefik» er ikke et ord vitnene bruker når de skal beskrive voldsepisoden.

— Jeg hørte at de kranglet inne i bilen. Mannen skjøv kvinnen ut av bilen på passasjersiden, og gikk ut etter henne. Mens hun lå på bakken uten å bevege seg, trampet han på hodet hennes, fortalte en finsk 27-åring, som ferierte på campingplassen ved travparken i august i fjor.

Sammen med to kamerater satt han ute på en hytteterrasse og spilte kort da overfallet skjedde bare 30-40 meter unna.

Døde i år

Voldsofferet døde den 25. april i år, åtte måneder etter den alvorlige hendelsen. Dødsfallet har ikke sammenheng med volden hun ble utsatt for.

— Men hun hadde det veldig vondt etter overfallet. Jeg håper at tiltalte ser alvoret i det han har gjort, sier 39-åringens bror til BT.

Den tiltalte forklarte i retten at han bare hadde kjent 39-åringen et par dager, og at han ble invitert hjem til campingvognen hun bodde i ved travparken.

— Hun hadde et opplegg hun ville snakke om. Jeg synes det var et veldig dårlig opplegg, og gjorde et forsøk på å dra derfra. Hun kom etter meg, og satte seg inn i bilen min. Hun røsket nøklene ut av tenningslåsen, og jeg prøvde å få dem tilbake, forklarte han.

Mens krangelen pågikk ringte kvinnen politiet.

— Hun hørtes veldig redd ut. Hun skalv i stemmen, forklarte politibetjenten som snakket med henne.

Politiet rykket ut etter å ha fått meldingen, men da de kom frem var 33-åringen forduftet.