Bergen tingrett har dømt 26-åringen til 120 dagers fengsel for vold, trusler, skadeverk og brudd på besøksforbud.

I tillegg til å ha mishandlet sin eks-kjæreste, har mannen flere ganger rasert leiligheten hennes og sendt truende tekstmeldinger til henne.

Raserte leiligheten

Det som skal ha begynt som en hyggelig kveld hjemme hos 26-åringen i november 2004, utartet til det reneste mareritt for eks-kjæresten hans. De to hadde drukket litt alkohol, og ved et uhell veltet kvinnen en tomflaske på stuebordet.

Da mannen ble sint, skubbet hun til ytterligere to flasker. Da rant det over for ham. Han slo henne i ansiktet med knyttneven slik at hun falt ned på gulvet, og sparket henne mange ganger i kroppen og hodet. I tillegg bet han henne i armen og på magen.

Noen måneder senere hyret kvinnen 26-åringen til å passe deres felles barn hjemme i hennes leilighet.

Kvinnen var ute på byen, og han ringte gjentatte ganger for å be henne komme hjem. Da hun ikke adlød, raserte 26-åringen leiligheten hennes. Han knuste glass og tallerkener, ødela bøker og knuste en rute i stuedøren – og ringte for å fortelle henne dette.

Da mannen igjen satt barnevakt i leiligheten hennes noen måneder senere, knuste han vinduet i stuedøren for andre gang.

Drapstruet kvinnen

I mai i fjor ble mannen ilagt besøksforbud. Men det hindret ham ikke i å sende truende tekstmeldinger til eks-kjæresten.

”There’s gonna be a whole lot of blood and tears for you soon” lød en av disse.

I en annen sms skal han ha skrevet rett ut at han ønsket henne død.

Mannen møtte verken til hovedforhandling eller domsavsigelse i Bergen tingrett.