Nest-Sotra — Fyllingen 4-4.

Etter åtte mål og en haug med sjanser endte det uavgjort i det som må være årets mest underholdende kamp i lokal 2. divisjon. Fyllingen kom tilbake i annen omgang etter å ha ligget under 2-4 til pause. Og i sluttminuttene var det de gule og blå som var nærmest et seiersmål.

— Jeg synes vi hadde fortjent seieren, sier Farstad, som med sitt kloke fotballhode og sikre pasningsvalg var toneangivende da Fyllingen dominerte totalt etter hvilen. Han mener bortelaget har seg selv å takke for målene de slapp inn tidlig i kampen.

— Det får være måte på hvor greie vi skal være. De scorer på alt, til og med på det som ikke er sjanser, sukker veteranen.

Nest-Sotra-spiss Daniel Misund viste seg frem og scoret to mål før han måtte ut med skade etter bare en halvtime. Også Kim Rune Hellesund var et stadig uromoment. Men bortsett fra spissene hadde ikke Nest-Sotra mye å fare med, mener Farstad.

— De spilte veldig mye langt på spissene. For meg hadde det i hvert fall blitt for kjedelig å spille sånn, sier Farstad.

Nest-Sotra-trener Bernt Inge Tørum innrømmer at laget hans ikke fremsto på den måten han ønsker offensivt.

— Vi ønsker å variere mer. I dag hadde vi to bakromsspisser, og vi slet oss ut fordi vi spilte mye langt i rom. Uansett synes jeg dette var et steg i riktig retning, sier Tørum.

BERGENS TIDENDE