– Iiiik, hylte Festplassen. Om det var litt tynt i publikumsrekkene under Mobilitetskonserten, så kunne man ikke høre det på lydnivået.

– Kun bergensenere kan lage så mye lyd, selv om de er ¿ Jeg vil ikke si få, men i et eksklusivt utvalg, skrøt Gest, som var en av de fire artistene som opptrådte.

– Gest er best! sa Marie Louise Svangtun (14) og Malene B. Myrhagen (13).

Mellom opptredenene minnet konferansier Erik Hanøy om bakgrunnen for konserten.

– Alle kan ta et lite grep for å bedre miljøet. Tre små ting: Gå, sykle, eller ta bussen. Dere ungdommer kan for eksempel la være å få foreldrene deres til å kjøre dere over alt, sa Hanøy.

Til tross for at både Gest, Håvard Lothe og Aleksander With sjarmerte stort fra scenen, var det ingen tvil om hvem de aller fleste hadde kommet for å se:

– Mira Craig! sa Helene Marie Wahl (9 1/2), ute på jentekveld med sammen mor og venninnen Madeleine Emelie Bjørkhaug (7).

Og tempen steg kraftig blant publikum da Mira gikk på scenen og fikk dem til å hoppe, danse og synge med på «Fattie Girl» og andre låter fra nye og gamle album.

Men hvor mange som tok bussen eller syklet hjem etter konserten, det er usikkert.

BRUKTE BEINA: Mira Craig dro låt etter låt fra sitt nye album. Mellom artistene ble det unge publikummet oppfordret til å bruke beina mer, og ikke be foreldrene sine om skyss overalt.
Amundsen, Paul S.
VISUALISERTE GLEDEN: ¿ Lukk øynene og tenk på noe dere har ønsket dere lenge. Tenk at ønsket allerede er oppfylt, og kjenn på hvor glad dere ville vært! ba Mira Craig publikum under Mobilitetskonserten lørdag kveld.
Amundsen, Paul S.