Minnestund og løp for Jon Tvedt

Lørdag arrangeres «Jon Tvedts minneløp». Startkontigenten er valgfri og går til Tvedts etterlatte.

Motbakkekongen Jon Tvedt omkom under en treningstur på Gullfjellet søndag.

Minnestund
For å hedre Jon Tvedt, arrangerer IL Varegg, IL Gular og BFG Fana en minnestund på toppen av Stoltzekleiven, skriver arrangørene i en pressemelding.Minnestunden holdes lørdag 17. januar klokken 12. I forkant arrangeres "Jon Tvedts minneløp". Løpet starter mellom klokken 10.30 og 11.30, og startkontigenten er valgfri.- Innsamlede midler går uavkortet til de etterlatte, melder arrangørene.

250 deltagere
Løpet starter i Fjellveien og målet er like nedenfor Sandvikspilen. Arrangørene har tidtakingskapasitet for 250 personer, og det er mulig å forhåndspåmelde seg på Stoltzekleiven Opp sine hjemmesider frem til fredag klokken 23.For de som ønsker å bidra til Jon Tvedts etterlatte, kan de bruke kontonummer: 3624.28.66201.

Her kan du sende dine kondolanser i forbindelse med Jon Tvedts bortgang.

Les også:

Kommentarfeltet støtter ikke IE8. Vennligst oppgrader eller bruk en annnen nettleser.

Velkommen til debatt i Bergens Tidende. Vi setter pris på sterke meninger. I våre kommentarfelt er det høyt under taket, men vi tolererer ikke trakassering, trusler eller hatefulle meninger. Vis respekt for andre debattanters meninger, etnisitet, religion og legning. Husk at mange leser dine ytringer her på bt.no. Tenk derfor nøye gjennom hvordan du ønsker å fremstå. Du må skrive under fullt navn.

Vennlig hilsen Gard Steiro, sjefredaktør.

Siste fra Lokalt

Bilder

FOTO: Bergens Tidende