Vi fløt ute på havet, og så skjøt hun meg mens hun lo en ekkel latter. Men det rare er at jeg ikke døde, og jeg tenkte at nå vet jeg hvordan det føles å bli skutt. Og så ble vi venner igjen.

Frode Øverli, Pondus-tegner:

Jeg har mange ganger drømt at jeg har dunket ballen i goal på fotballandslaget. Så våkner jeg meg med skuffelsen smurt over hele ansiktet. Jeg har også drømt at jeg vinner i lotto. Selv om drømmene til Pondus er karikerte, inneholder de ofte det samme som dem jeg har hatt selv.

Martin Andresen, fotball— og bridgespiller:

Jeg er ikke så flink til å huske drømmer. De jeg husker er ofte personlige. Men jeg har hatt marerittaktige drømmer om bridge, der jeg får samme sett kort på hånden gang på gang. Uansett hva jeg gjør, så spiller jeg feil.

Julian Berntzen, musiker:

Jeg føler egentlig at jeg aldri drømmer, og de drømmene jeg husker er noen fryktelige mareritt. Å bli forfulgt av en rar mann uten ansikt i mitt eget hus, eller plutselig stå med armen rundt et stort, rødt mummitroll. Phu! Forferdelig skummelt. Det er så vidt jeg tør lulle når mørket senker seg over Bergen!

Bente Træen, sexolog:

Jeg husker ingen drømmer, men en god venninne av meg drømte at jeg med et godt smil om munnen helte rødvin på det store, hvite teppet hennes. Men vi er gode venner likevel!