– Jeg er bare passelig fornøyd med det vi presterte. 3-0 er et greit resultat, men vi burde ha vunnet med mye mer. Vi var mye bedre enn Haugesund, mener Løv-Ham treneren etter seieren over divisjonskollegene i Vestlandshallen.

Løv-Ham testet serbiske Goran Dragovic i gårsdagens treningskamp. Amundsen var fornøyd med midtstopperens innsats, men tar ikke en avgjørelse på om Dragovic skal signeres eller ikke før om en ukes tid.

– Han var god i duellspillet og vant det meste i luften, men han har en omstilling å gjøre fra markeringsorientert stopperspill til soneorientert, sier Amundsen.

Brann har seks midtstoppere i stallen, og Knut Walde og Yaw Ihle Amankwah synes som de mest aktuelle å leie ut. Amankwah er ikke interessant for Løv-Ham.

– Vi valgte Aleksander Solli som vår utfordrer på midtstopperplassen. Den spilleren vi trenger er en midtstopper som kan gå rett inn i førsteelleveren. I det bildet passer Knut Walde inn, men ikke Amankwah.

– Betyr det at Amankwah er uaktuell for Løv-Ham?

– Slik det ser ut nå, ja, sier Amundsen.

I en kamp der akillesplagede Ørjan Låstad prøvde seg i en omgang, scoret Samir Saric to mål for Løv-Ham, mens kaptein Stian Birkeland satte inn et straffespark.

Løv-Ham jakter fortsatt forsterkninger til laget, og har inne et bud på Tromsdalens Leo Olsen. I tillegg til midtstopperen som allerede er på prøvespill, kommer det også en keeper for å vise seg frem til uken. Og dersom det viser seg at Låstad trenger en ny operasjon, må klubben også ha en spiss.

– Vi prøvde Ørjan fordi vi må vite hvordan ting blir videre. Dersom han må opereres må vi ha inn en nye spiss, sier Amundsen.

Bergens Tidende