Da politiet kom til stedet like før klokken 0530 mandag morgen fant de en lettere forvirret og sjokkert mann vandrende på utsiden av bilen sin.

Kjøretøyet sto godt plantet oppå restene av autovernet på toppen av bakken mellom Rådhuset og legekontoret på Straume på Sotra.

Bilen var på vei fra Foldnes mot Straume og Sartor senter. På bakketoppen har bilføreren havnet i autovernet og meiet ned 4-5 stolper. Politiet oppdaget at bilen lekket bensin og brannvesenet ble tilkalt for å skumlegge bilen.

Mistanke om fyllekjøring

— Mannen klagde på smerter i skulderen og vi sendte han til Haukeland universitetssykehus med ambulanse for legesjekk. Vi har også tatt utvidet blodprøve av han. Det vil si at vi mistenker han for å ha kjørt i påvirket tilstand, sier politibetjent Stein Storebø ved Fjell og Sund lensmannskontor til bt.no.

Selv skal mannen ha forklart til politiet at han holdt på med noe i bilen og var dermed distrahert da uhellet skjedde. Denne forklaringen fester ikke politiet sin lit til, og Storebø sier at politiet vurderer å inndra mannens førerkort i påvente av blodprøven.