— Det har vært en travel natt, og vi har hatt veldig mange oppdrag knyttet til ordensforstyrrelse ved utesteder og kiosker i sentrum, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Tatjana Knappen søndag morgen.

To skadet i slagsmål

Klokken 03.39 fikk politiet melding om et masseslagsmål i Fortunen.

— Den første meldingen som kom inn sa at mellom 10-15 person skulle være involvert. Det viste seg å være noe overdrevet, sier Knappen.

Politiet anholdt to utenlandske personer, og to utenlandske kvinner ble sendt til legevakten for sjekk.

Begge kvinnene ønsker å anmelde forholdet.

Også i Sogndal og Florø måtte politiet rykket ut til slåsskamp mellom flere personer. Begge hendelsene blir fulgt opp, skriver politiet i Sogn og Fjordane på Twitter.

Rusfører stakk fra stedet

I Odda kom en patrulje over en bil i grøften.

— Den stod unaturlig til, og fire rusede ungdommer stod utenfor bilen og hang. Fører hadde stukket fra stedet, forteller Knappen.

Politiet fant spor etter fører i snøen som førte ned mot et juv. Terrenget i området var bratt og ulendt, med mye råtten snø og politiet var bekymret for at fører skulle skade seg.

Hovedredningssentralen Sør-Norge ble varslet, men det var ikke flyvær i området.

— Like før klokken fem fant vi nye spor som kom opp igjen av juvet, og fikk dermed bekreftet at fører hadde kommet opp igjen. Litt senere pågrep den samme patruljen er person som løp, og som var våt opp til lysken, sier Knappen.

Politiet er sikre på at de har pågrepet riktig person, og mannen er satt i fengsling forvaring, mistenkt for ruskjøring. Han skal være i midten av 20-årene.

Brøt seg inn i bil og sovnet

Søndag morgen ble en kvinne funnet sovende i en bil i Bergen vest.

Hun skal ha hevdet at den stod åpen, og at hun hadde lagt seg inn for å sove. Politiet mistenker at kvinnen skal ha brutt seg inn i bilen.

— Kvinnen var i besittelse av en del tyvegods, og vi mistenker at hun også har tatt seg inn i en bolig i området. Hun kjøres i dette øyeblikket til arresten i Bergen sentrum, sier Knappen til BT like før klokken halv syv.