Flere av ungdommene var ifølge politiet utstyrt med slagvåpen, som jernstenger og balltre. Politiet fikk melding om slagsmålet klokken 23.40, og da de rykket ut til Welhavens gate på Møhlenpris, løp ungdommene i alle retninger og forsvant.

— De forsvant i nattens mulm og mørke, sier operasjonsleder Ronny Jarle Lentføhr i Hordaland politidistrikt til NTB.

- Fyllekjørte

Politiet vet ikke hva slagsmålet dreide seg om, men antar at det var et gjengoppgjør.

— Det virket noe dramatisk, men vi vet ikke om noen ble såret, sier han.

Politiet hadde en svært travel natt. Her er hendelsene de rapporterer om:

22.38: Ravnanger på Askøy. Beruset mann på bensinstasjonen. Forulempet kunder og forbipasserende. Slo i biler og hus. Satte seg til motverge da politiet ankom. Anmeldt for ordensforstyrrelse og satt i drukkenskapsarrest.

01.08: Øvre Helland i Modalen. Promillekjøring. Personbil kjørt i grøften. Sterkt beruset fører. Uskadd. Pågrepet av politiet. Førerkort beslaglagt. Politiet tok også beslag i en jaktrifle med ammunisjon som lå i bilen. Sak opprettet.

- Slo samboeren

01.55: Benshaugen i Fyllingsdalen. Promillekjøring. 22-åring stoppet i personbil. Ruspåvirket. Førerkort beslaglagt. Sak opprettet

02.50: Vertshuset i Odda. Forulemping og slagsmål. Gjest kastet flasker på bartender. Yppet også til slagsmål på utsiden, men roet seg. Blir anmeldt.

02.55: Lars Hilles gate i Bergen. Familievold. 26 år gammel mann satt i varetekt for å ha slått sin samboer slik at hun måtte til legebehandling. Politiet var vitne til hendelsen. Fornærmede lettere skadd. Sak opprettet.

2,2 i promille

03.40: Vadmyrveien i Loddefjord. Mann i 40-årene satt i varetekt etter at han ble pågrepet for å ha slått en kvinne på offentlig sted. Fornærmede behandlet på legevakten. Antatt lettere skadd. Sak opprettet.

04.35: Strandavegen Voss.Utenlandsk borger i utenlandsk personbil stanset. Mannen ble målt til en promille på 2,2.

04.40: Legevakten i Bergen sentrum. 39 år gammel utenlandsk mann behandlet på legevakten for flere knivstikk. Ikke alvorlig skadd. Ukjent hendelsesforløp. Straksetterforskning iverksatt.

Ti slagsmål

I tillegg til dette løste poltiet opp i ti slagsmål i Bergen sentrum. Alle de involverte var beruset. Ingen ble alvorlig skadet.

— Mine kolleger som var på jobb i natt forteller at det var veldig mye folk på byen. Det var store køer ved flere utesteder. Ikke alle vet å oppføre seg i køene, slik at vi måtte gripe inn og løse opp i slagsmål før de utartet seg, sier Ragnar Lyssand, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

— Det er julebordssesongen som er i gang, legger han til.

Seks personer ble anmeldt for ordensforstyrrelse, syv satt natten over i fyllearresten.

Dessuten ble tre piratdrosjer avskiltet og førerne anmeldt.