Resultatet ble 2-3, etter 1-3 til pause. Målscorere: Stine (2) og Sara

Kunstgressgenerasjonen

Det var et veldig uvant underlag for Tertnes-jentene som for det meste spiller på kunstgress. Når gresset i tillegg er våt blir det mange overraskende situasjoner for kunstgressgenerasjonen. I tillegg er det litt ujevnt og ballen spretter litt vilkårlig fra tid til annen.

Det gikk derfor 15 min før Tertnes ble vant til underlaget og Masfjord var absolutt med i kampen. Første Tertnes-mål kom etter en fin forsering av Stine hvor hun fra hjørnet av 16m smelte ballen i krysset og 0-1. 5 min senere kom Stine på et nytt løp fra dypet på midtbanen og kom alene med keeper. Avslutningen gikk rett på keeper men returen traff Stine og spratt i mål. 0-2. Deretter var det Masfjord som kom alene med Tertnes sin keeper, Lene, og lobbet ballen flott i mål 1-2. Tertnes svarte umiddelbart og Sarah fikk en mulighet fra 16m og plasserte ballen nede ved stolperoten og 1-3 til Tertnes som også ble pauseresultatet.

Slitne bein

2. omgang bar preg av at flere at Tertnes sine spillere hadde løpt mye og var slitne. Spillet foregikk for det meste på midtbanen og da regnværet kom ble det enda tyngre i høstmørket som senket seg. Et flott innlegg fra Masfjordens høyreside gikk forbi Lene og inn til en Masfjord-spiller på bakre stolpe som da fikk en enkel oppgave med å redusere til 2-3. Hard kjemping fra alle Tertnes-jentene helt til dommeren blåste av kampen ga en knepen seier til Tertnes. Trener var fornøyd med innsatsen og seieren. Neste kamp for Tertnes-jentene er mot Brann og vi gleder oss til det.

Tertnes stilte med: Lene, Camilla, Cathrine, Helene, Elisabeth, Abira, Vilde, Sarah, Ingvild, Stine, Camilla, Ingrid, Beate.

Sarah kjempet hardt i dag.
Rune Eng
Beate slåss her mot en J94 spiller og beit godt fra seg.
Rune Eng
Camilla har utviklet seg til en god spiller.
Rune Eng
Supporterne, her ved Karstein, var på plass med skjerf.
Rune Eng
Oppvarmingen og tenningen til kamp er nødvendig for jentene.
Rune Eng