Politiet opplyser til bt.no at flere vitner skal ha sett en mann løpe bort fra stedet i det aktuelle tidsrommet for da bilbrannen startet.

Disse vitnene vil bli avhørt av politiet i løpet av lørdagen.

Bilbrannen er den sjette på to uker. Tirsdag denne uken ble en kvinne (24) pågrepet, mistenkt for å stå bak de fem første.

**Les også:

— Bilbrannene vil fortsette**

To trusselbrev

I tillegg fikk politiet i natt meldinger på stedet fra en person i tilknytning til eieren av bilen som mente at bilbrannen hadde sammenheng med to trusselbrev, og en anmeldelse som ble levert politiet forrige uke.

Politiet kan ikke kommentere disse opplysningene.

— Dette har med etterforskningen vår å gjøre og vi kan ikke komme inn på slike forhold, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt.

BT har snakket med personer i nær tilknytning til kvinnen som fikk bilen sin brent opp, og de bekrefter at det har vært en trusselepisode, men vil ikke kommentere truslenes sammenheng til brannen.

**Les også:

— Dette er ikke tilfeldig**

Kan være påsatt

Det var rundt klokken 02.00 at politiet fikk melding om at en bil i brann ved Asylplassen. Bilen, en ny BMW, sto parkert på sørsiden av Bergens Barneasyl. Bilen var så ny at eieren ikke hadde fått registrert ny forsikring på den.

Bilbrannen er den sjette på to uker.

— Bilen sto i full fyr. Den kan ha vært påsatt. Observasjoner fra vitner tyder på at noen var i nærheten da bilen begynte å brenne, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland politidistrikt.

Politi og brannvesen fryktet en stund at bilen kunne spre seg til omkringliggende hus, og brukte sirener for å vekke beboere i området. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen.

**Les også:

I natt skjedde det igjen**

Bilruten sprakk

To biler som sto parkert i nærheten fikk skader — blant annet sprakk vindusrutene. Den ene bileieren kom tidlig til og fikk kjørt bilen sin unna, den andre bilen fikk større skader.

— Vi har ingen mistenkte, sier Myrtvedt.

Hun legger til at det ikke kan ha vært den 24 år gamle kvinnen som tirsdag denne uken ble pågrepet, mistenkt for å stå bak fem bilbranner forrige uke.

— Hun er fortsatt til psykiatrisk behandling, sier Myrtvedt.