Han hadde en del blod på arm og fingre, og sa at han hadde blitt knivstukket gjentatte ganger i arm og mageregion, sier butikkmedarbeider Anders Liland ved Shell-stasjonen på Nygård.
HELGE SKODVIN

En mann skal ved 22-tiden tirsdag ha blitt knivstukket i en leilighet i Lyderhornsveien på Laksevåg.— Mannen er blitt knivstukket av en kvinne. Politiet har pågrepet henne, og mannen er bragt til lege for undersøkelser, opplyser operasjonsleder Hilde Andersson ved 23.15-tiden tirsdag.

Politiet har foreløpig ikke gått ut med opplysninger om mannens tilstand, men han skal ikke være livstruende skadet.

Ved midnatt meldte politiet at også mannen er pågrepet. Han er mistenkt for å ha skadet kvinnen før han selv ble stukket.

— Hun hadde synlige skader, og har også forklart seg kort om det som skjedde. Det var sannsynligvis en grunn til at hun handlet som hun gjorde, sier Andersson, som ikke vil utdype nærmere hva som var bakgrunnen for konflikten.

- Påført gjentatte stikk

Mannen klarte å ta seg ut av leiligheten for egen maskin etter knivstikkingen, og oppsøkte så en bensinstasjon i nærheten.

Der fikk han betjeningen til å ringe etter en ambulanse.

— Han hadde en del blod på arm og fingre, og sa at han hadde blitt knivstukket gjentatte ganger i arm og mageregion, sier butikkmedarbeider Anders Liland ved Shell-stasjonen på Nygård.

Politi og ambulanse var på stedet 5-10 minutter senere.

— Jeg snakket med offeret og så til ham. Han var tydelig satt ut av hele situasjonen, sier Liland.

Liland beskriver offeret som en norsktalende mann i 40-årene. Han var bevisst da ambulansepersonell kom til stedet.

— Sykehuspersonellet sa til meg at tilstanden hans er stabil. De bandasjerte offeret før de tok ham med seg, sier Liland.

PÅ PLASS: Politiet kom raskt til Eliasmarken tirsdag kveld. De siste politifolkene dro fra stedet ved 23.30-tiden.
HELGE SKODVIN

Ikke alvorlig skadetMannen mottok ved midnatt fortsatt behandling på legevakten. Han vil bli overført til fengslig forvaring så snart han blir utskrevet.

Politiet vil i løpet av onsdag gjennomføre ytterligere avhør med de to involverte.