Det var rundt klokken 03.00 i natt at politiet aksjonerte mot huset i Øygarden.

— Bakgrunnen var en melding om at det var mye blod rundt huset. Melder hadde blitt kontaktet av den skadde mannen, forteller politibetjent Bernt Harald Thue ved Fjell og Sund lensmannskontor.

Inne i huset fant politiet en blodig og skadet mann.

— Det ble konstatert at mannen hadde kuttskader i nakke- og hoderegionen. Han var bevisst, og fortalte politifolkene at det var en annen person som hadde påført ham skadene, forteller Thue.

I starten mente politiet de stod overfor en knivstikking, men det er nå uklart hva slags kuttskader mannen har.

Naboer forteller bt.no at flere politifolk gjennomsøkte boligen og terrenget rundt i natt, men ingen andre personer ble funnet. Politiet har heller ikke kommet i kontakt med andre som kan kaste lys over hva som skjedde i går kveld og natt.

— Vi vet ikke hva som har skjedd, og holder foreløpig alle muligheter åpne. Vi har ikke fått avhørt den skadde mannen skikkelig, og har ellers ingen holdepunkter, sier Thue.

I ettermiddag var saken fortsatt under etterforsking. Samtidig er det stadig usikkert hva slags skader mannen har.

— Mannen er skadet i hals- og hoderegionen, men det er ikke klarlagt hvordan han ble påført skadene. Vi etterforsker saken som legemsbeskadigelse, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand i Hordaland politidistrikt til NTB.