I dag ble mannen varetektsfengslet for to uker med brev— og besøkskontroll.

Mannen skal ha truffet en kvinne på bystasjonen i Bergen torsdag kveld. Hun skal ha vært lei seg, og det var mannen også, så han skal ha foreslått at de gikk hjem til ham og pratet sammen.

Om natten skal kvinnen ha bedt mannen om å gå ut for å kjøpte boller og cola til henne. I det han gikk ut bakdøren, skal hun ha løpt naken ut på gaten og hylt. En nabo kom til stedet, og politiet var deretter raskt på plass. Kort tid etter ble mannen pågrepet. Han ble siktet for å ha voldtatt kvinnen og for å ha nektet henne å forlate leiligheten. Det er politiet som har anmeldt mannen, da kvinnen ikke selv ønsket å levere noen anmeldelse.

I retten skal mannen ha hevdet sin uskyld. Han skal ha innrømmet at de hadde sex, men hevder at det var frivillig fra begge parter. Han skal også ha forklart at kvinnen hadde mulighet til å gå fra leiligheten hvis hun ville.

Mannens forsvarer, advokat Jostein Alvheim, sier til BT at han mener at faren for bevisforspillelse ikke er til stede. Han mener også at politiet ikke har gode nok bevis til at det kan sies å være skjellig grunn til mistanke.

Mannen anket kjennelsen til lagmannsretten.