— Det er vanlig å gjøre slik i andre ligaer. Så hvorfor ikke her, spør Fyllingen-treneren. Om 14 dager er det NM-finale mot Drammen HK i Oslo Spektrum, og Fältnäs ønsker å stille med sitt sterkeste mannskap der.

— Derfor har alle spillerne vært hos legen og tatt influensavaksine. Det har i etterkant gitt seg utslag i form av litt småfeber og andre lette reaksjoner - som er normalt.

— 14 dager igjen til avkast i hovedstaden. Hvordan ser det ut?

— Jeg er litt bekymret for Henrik Nilsen. Han tok gipsen av hånden for to uker siden, men er fremdeles hoven og har vondt. Henrik spiller ikke mot DHK neste onsdag, men til NM-finalen er han forhåpentligvis klar.

Mens landslaget har hatt samling for hjemlige spillere i Finland denne uken, har eliteserien for herrer tatt seg en pause. Det har betydd trening og atter trening i Framohallen.

— En litt annerledes uke. Vaksinen har som sagt ført med seg noen småreaksjoner, og en del spillere har hanglet. Og med Jarle Rykkje, Svend Magnus Pettersen og Magnus Dahl på landslagssamling, er treningene blitt litt amputerte, medgir Anders Fältnäs.

Han tar med seg sine utvalgte til Drammen kommende onsdag for å spille seriekamp mot Glenn Solberg & Co., før en kort juleferie inntar de gule og blå. Så er det på'an igjen 2. juledag.

— Vi trener 2., 3. og 4. juledag om formiddagen, før en ny økt venter i Spektrum kvelden før kvelden. Det gjør godt å bli kjent med finalearenaen før avkast, og det er vi er lovet, forteller Anders Fältnäs.

Bergens Tidende