Søndag tok Løv-Ham en sterk 3-1-seier borte mot Hønefoss. Dermed er bortefasit fire seirer, to uavgjorte og to tap. Hjemme er statistikken snudd, 2-2-4.

Kampen mot Notodden blir årets andre på Varden Amfi, etter å ha spilt vårsesongen i Vestlandshallen. Den første på Varden endte med tap mot Sogndal.

— Målet før Notodden-kampen blir å ta med oss den intensiteten og det trykket som har kjennetegnet oss på bortebane i år, senest mot Hønefoss, sier Løv-Ham-trener Tom Mangersnes.

Den dårlige hjemmestatistikken gjør at Løv-Ham ikke er enda høyere på tabellen enn dagens 7. plass.

— Det vi har merket oss er at motstanderne tar Løv-Ham mer på alvor enn før. Det betyr at vi på hjemmebane får mer plass og tid enn vi er vant til, mens bortelaget ligger kompakt og lurer oss på kontringer. Det så vi både mot Sandefjord og Sogndal, sier Mangersnes.

— Når vi har hjemmebane, må vi spille mer som vi gjør borte. På bortebane har vi jobbet maksimalt, lagt kompakt og tatt vare på de mulighetene vi har fått, fortsetter treneren.

Etter 3-1-seieren mot Hønefoss ligger det an til få endringer på laget. Knut Walde er fortsatt uaktuell, mens Efe Ehiorobo er tilbake etter karantene. Han går rett inn på den sentrale midtbanen.

— Det blir ikke de store endringene fra Hønefoss-kampen, men Efe kommer nok inn fra start i stedet for Arnaud Monkam, opplyser Mangersnes.

Notodden ligger på 5. plass med 25 poeng, tre foran Løv-Ham på 7. plass.

— Notodden er et spillende lag som er gode til å kontre, sier Mangersnes.

Bortestatistikken til Notodden er én seier, seks uavgjorte og ett tap. Det kan med andre ord lukte U i kveld også. De seks uavgjortkampene til Notodden har alle - utrolig nok - endt 1-1.