En 47 år gammel mann er kritisk skadd etter å ha kjørt inn i en parkert bil på Flyplassvegen i Bergen, nær krysset mot Sandslivegen i Ytrebygda bydel.

Ulykken skjedde i tretiden, tirsdag. Onsdag morgen meldte Haukeland Sykehus at tilstanden for mannen fremdeles var kritisk.

— Han skal ha kjørt inn i en personbil som sto i ro, ifølge melder, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Politiet fikk meldingen klokken 15.10, og det oppsto store køer i området. Det har imidlertid løst seg opp nå.

Stoppet for å hjelpe

Bilens sjåfør stoppet i veikanten for å hjelpe som en skater som hadde falt og slått seg ved veien. Skateren klaget over magesmerter og blødde kraftig, ifølge et øyenvitne bt.no har snakket med.

Den 16 år gamle skateren er også brakt til Haukeland, men har sluppet unna med lettere skader.

De første meldingene gikk ut på at det var to personer på motorsykkelen, men politiet opplyser nå at det var en misforståelse.

I bilen var det fem personer, blant dem tre barn. To av dem ble lettere skadd, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Hordaland politidistrikt til bt.no.

Begge kjøretøyene fikk store materielle skader. Motorsykkelen er nå hentet av Falck, mens Viking har tatt med seg bilen.

Køer

Flyplassvegen ble stengt fra Rådalskrysset til Sandsli. Men det løste seg opp etter at bilen og sykkelen ble hentet.

— Det er manuell dirigering på stedet, men det virker ikke som om det er store problemer. Jeg ser også på kameraene at det flyter greit ved Lagunen, sa vaktoperatør Eli Solberg i Veitrafikksentralen ved 16.15-tiden.

Vet du noe om saken? Ring eller send MMS til 2211, eller skriv e-post