Den 72 meter lange privateide yachten «Queen M» har noe for enhver smak. Den har fem dekk, pianobar, boblebad på dekk, utendørs spiseområde og til og med en hårsalong.

Båten ankom Skolten i går morges. Den kom fra Flåm etter å ha blitt døpt i Ålesund mandag. Grunnen til at den ble døpt i Norge er at den er designet av nordmannen Espen Øino, ifølge Sunnmørsposten.

Samme avis skriver at det er en japansk forretningsmann som absolutt ikke ønsker publisitet om seg selv og båten som eier «Queen M».

Men kanskje kunne Michael Douglas og konen chartret båten? For den skulle være mulig å chartre.

Men etter at BT hadde sett flere uniformerte mannskaper vaske skipssiden på båten (den hadde jo kjørt helt fra Ålesund) dukket det opp en minibuss med ti japanere som gikk om bord i yachten som skal ha åtte gjestelugarer.

Yachten hadde avgang fra Skolten klokken 21 i går kveld. Da gikk ferden for den Cayman Island-registrerte yachten mot Bremen i Tyskland.

For øvrig kommer det snart en enda større yacht til Vestlandet. Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal en gang denne måneden besøke vestlandske fjorder med sin 86 meter lange «Ecstasea». Men nøyaktig hvor han skal feriere, er ikke kjent.

FIN BÅT: Men den tilhører neppe skuespillerne Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. FOTO: VEGAR VALDE.