Nå har Nordhordland tingrett dømt kvinnen til seks måneders fengsel for å ha avgitt falsk forklaring. 60 dager av straffen er gjort betinget. Straffen er i tråd med aktors påstand.

— Hun har ødelagt for mange kvinner. De som virkelig blir voldtatt, blir ikke trodd når hun lyger på denne måten, sier dørvakten til bt.no.

Ransaket

I april i år ble han pågrepet og satt i varetekt i ett døgn. 21-åringen hadde fortalt politiet at hun hadde blitt voldtatt av mannen som arbeider ved et utested i Bergen. Politiet ransaket boligen hans hvor voldtekten angivelig hadde funnet sted.

— Hun var hjemme hos meg, men vi hadde ikke sex, sier dørvakten.

Han tror hun fant på en historie for å bortforklare for kjæresten at hun hadde vært hjemme hos en annen mann. Bt.no kom ikke i kontakt med kvinnen mandag kveld.

Preget Først etter en og en halv måned tilsto 21-åringen at det ikke var en voldtekt.

— Saken preget meg kraftig da det sto på. Ryktene spredte seg kjapt. Det er jo et jævlig harry stempel, det verste du kan få på deg, sier dørvakten.

Sammen med sin advokat planlegger han nå å søke om erstatning.

— Det er farlig, det skal så lite til. Du trenger ikke en gang ha vært med dem en gang. Hvis de anklager deg for voldtekt, kommer politiet om morgenen og setter deg rett inn, sier dørvakten.