• Du vet du kommer til å møte løver i ditt liv, du vet de kommer til å brøle til deg, men vit at du kan brøle tilbake.

— Når du er med andre som elsker Jesus og har mennesker rundt deg som elsker deg også, da blir det som en rus, sier Silje Maria Bakkevold( 18). Hun studerer religion og ettikk ved Universitetet i Agder. Hun deltok på pitstopmøte i Søgne. Her har lederene klart å skape et miljø der du tør å være deg selv Det gir en enorm frihetsfølelse, sier hun.

Slepp løs råskapen

Forkynneren Joakim Skavern snakker høyt og tydelig fra scenen. - Du kommer til å møte løver i ditt liv, du vet at de vil brøle til deg, men vit at du kan brøle tilbake. Han ber ungdommene reise seg for å ta imot utfordringen om å sleppe løs råskap, mot og styrke. Det er bare et par enslige sjeler som blir sittende igjen på gulvet.

Ikke rosenrødt

Fra Bergen har 80 ungdommer kommet med buss, de er hovedsakelig fra Credokirken. Det er ikke alltid like rosenrødt å fortelle at du er kristen, da hjelper det å ha en stor menighet i ryggen når ting blir vanskelig, sier ungdomsprest Trine Stockwell. Hun leder møtet sammen med sin amerikanske ektemann Josh.

DANS: Musikken drønner ut i rommet, Andrea Borøy (14) danser til lovsang fra scenen.
MARITA AAREKOL
NARNIA: Filmklipp fra "Drømmen om Narnia," vises uten lyd. Det blir snakket om brølende løver fra scenen. Kveldens utfordring er å brøle tilbake! Frida Vibe-Svendsen, Clemens Martin Muller, Michael Wulygl og Beldea Tveit følger oppmerksomt med.
MARITA AAREKOL
GØY: - Det har vært masse bra møter her, jeg skjønner hva de snakker om. Det blir snakket om ting vi kjenner oss igjen i, sier Roda Eide (14). Hun er på sommerleiren sammen med kusinen Eline Christin Bauge (14, til h.).
MARITA AAREKOL