En av vinnerne, en pensjonert sjømann bosatt i Sund kommune, har levert inn sin kupong med de samme tallene, i årevis. Også da han var ute å seilte i internasjonale farvann, klarte mannen å levere inn Lottkupongen hver lørdag. Vinnerkupongen var levert inn på Sartor senter.

Fulgte spent med

— Han fulgte trekningen på TV og var veldig spent før det siste tallet skulle trekkes. De voksne barna som var på lørdagsbesøk hos ham var ikke mindre spent, vinneren har nemlig annonsert at han har tenkt å dele pengene med sine etterkommere, sier Roar Jødahl i Norsk Tipping.

Mannen spilte et system som gjorde at han også fikk syv tredjepremier til en verdi av 50.000 kroner.

Den andre vinnerkupongen er levert inn hos Mons Semshaug AS i Øygarden.

Var ikke hjemme

Da Norsk Tipping skulle dele ut kveldens jokergevinst stakk en kvinne fra Laksevåg av med full pott. Kvinnen var ikke hjemme, men den maskinelle trekningen fant frem til joker'n for henne.

Også tidligere denne uken ble en hordalending Lottomillionær. Steinar Leirvåg satt i kranførerhuset på Grane-plattformen, 83 meter over havflaten, da han ble oppringt av Norsk Tipping sist onsdag. Der prikket mannen fra Fonnes inn Joker'n og sikret seg 2,8 millioner kroner.

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i to av vinnerne fra Hordaland i går kveld. Så det er lov å håpe en stund til...