Vi i Lions Club Åsane trenger gode lopper til vårt loppemarked i Åsanehallen 29. og 30. september, og flere varme hender til gjennomføringen!

Gjennom flere tiår har LC Åsane arrangert sitt årlige loppemarked i Åsane. Inntektene loppemarked har gitt oss har hjulpet mange, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger som viser at det nytter å bry seg!

Inntekten fra årets loppemarked går til mange veldelige formål i Åsane. Men i år har vi i tillegg besluttet å gi 25 prosent av årets overskudd til Lions sitt internasjonale øyehelseprosjekt i Malawi under mottoet ”Gi synet i gave”

I Malawi skal Lions i første omgang bygge en øyehelseavdeling på regionsykehuset i Mzuzu. I dette området nord i landet har befolkningen i dag ikke tilgang på et slikt helsetilbud. Hele en prosent av befolkningen er blinde, og 75 – 80 prosent av denne blindheten er unødvendig – den kan kureres eller forebygges. Og vi i LC Åsane skal være med å gjøre vårt ytterste for å realisere prosjektet. Når vi tillegg vet at det koster ca. kr. 75 å hjelpe en person fra å bli blind vet mange i Åsane at det hjelper å hjelpe, og det er viktig å bry seg. Les gjerne mer om prosjektet på www.lions.no.

Dersom du skulle ha gode lopper til oss skal du være trygg på at vi skal gjøre vårt beste for å få hjelpe så mange som mulig!

Vi trenger også flere varme hender til å hjelpe oss med å lykkes under årets loppemarked. Noe for deg? Vi vet det nytter å bry seg!

Ring oss for nærmere avtale på følgende telefonnumre:

905 94 397 Erling

979 52662 Kate

55014613 Ole

Tommy Thomsen — Leder loppemarked - 99753785

Morten Andersen - President - 97589430

Jostein Nessen - Leder for PR - 90634619

JOSTEIN NESSEN