Nå virket det som at Tertnes-jentene hadde fått en vitamininnsprøytning i det flotte været da de fosset frem med mage gode angrep men et godt forsvar i fra Åsane Rosa 2 vist seg at det ikke var lett å komme igjennom.

Men til slutt fikk Tertnes uttelling ved at Ulrikke fosset frem på høyre kant etter et flott oppspill i fra Tamandeep og hun rundet forsvaret med en flott høyre finte og satte ballen i mål til 2-0

Kort tid etter avspark så fikk Sussane et flott oppspill i fra Julie HV og hun fintet ut forsvaret og satte ballen i det lengste hjørne for keeper i mål og dermed gikk lagene til pause med 3-0 til Tertnes.

Etter pause var det tydelig at begge lag hadde lagt opp taktikken med og ha et godt forsvar for det ble mye ballspill på midt på banen og begge forsvar viste seg i fra sin beste side — ”noe som kanskje Brann kan ta lærdom av ” - og supporterne viste dette med å gi spillerne ros for sin gode innsats.

Siden det var vanskelig å komme igjennom forsvaret så fikk Johanne en lang ball i fra Maria som hun satte kontant i mål og dermed ble sluttresultatet 4-0 til Tertnes.

Kommentarer i fra sidelinjen:

  • Her viser lagene at det gror godt i rekkene i begge klubbene
  • Mange gode oppspill til kant
  • Tydelig at de tør å gå i taklinger
  • Spennende å se hva de får til når de starter med 7 fotball
Julie HV viser at det ikke var lette å komme igjennom forsvaret.
Åsane viser også et godt forsvar
Ulrikke fosser frem på kant
Maria avslutter med en hel volley som suser like over mål.