Lokalene i Åsane blir et av Rema 1000 sine flaggskip, og den nest største Rema-butikken i Hordaland. Beliggenhet, parkeringskapasitet og størrelse gjør at regiondirektør Eirik Fuglum tror på en omsetning nær 150 millioner kroner årlig.

Det er dobbelt så mye som de blå og hvite sitt eksisterende bygg på Vollane 100 meter unna. Den butikken stenger når de nye lokalene er klar til åpning.

– Det var aldri noen tvil om at vi skulle flytte når vi først kjøpte Lidl sitt bygg. Lokalene til Rema 1000 på Vollane er alt for små i forhold til kundemengden. Vi har økt omsetningen kraftig de siste årene. I tillegg har parkeringskapasiteten vært en stor utfordring. Nå får vi 121 parkeringsplasser. Det er 80 flere enn i dag, noe som vil gjøre tilværelsen mye lettere for både oss og kunder, forklarer Fuglum.

Flyttingen gjør at Åsane nå har de to største Rema 1000-butikkene i Hordaland.

Besøk Åsane Tidende på nett.

Les flere nyheter på våre lokalsider.

SLUTT: Lidl har, som ventet, lagt ned driften sin i Eidsvåg. Allerede 3. juli flytter Rema 1000 inn i de 1900 kvadratmeter store lokalene, noe som er mer enn dobbelt så mye som de har i dag. Samtidig stenges eksisterende Rema 1000 på Vollane den 28. juni.
Thomas Gangstøe
- BETYR MYE: - De nye lokalene vil gi oss et kjempeløft økonomisk og samtidig gi oss mye bedre parkeringskapasitet, sier regiondirektør Eirik Fuglum.
Thomas Gangstøe