38-åringen erkjenner ikke straffskyld, og politiadvokat Jon Borgen i Telemark politidistrikt sier til NTB at han også nekter for de faktiske forhold, altså for å ha stukket ekskonen med kniv.

Ville ikke skilles

Noen få timer før trebarnsmoren ble drept med det som ifølge VG er flere knivstikk i brystet, betrodde han seg til arbeidsgiveren på et gatekjøkken i Skien:

– Han var rolig, men sa at han ikke visste hva han skulle gjøre med problemene hjemme. Han fortalte meg at han elsket kona si og at han ikke ville skilles fra henne, sier Jamshid Omrani til TA.

Ifølge Omrani hadde 38-åringen og den fraseparerte kona for noen uker siden blitt enige om å leve sammen på grunn av de tre barna de har sammen.

Besøksforbud

Det er imidlertid på det rene at det har vært problemer mellom de to.

Politiet bekreftet mandag at det har vært flere voldsepisoder mellom kvinnen og den fraseparerte ektemannen.

I 2009 førte en voldsanmeldelse til at mannen ble ilagt besøksforbud, men forbudet ble trukket. Ifølge VG skjedde det etter at paret i fellesskap oppsøkte advokat Ole-Martin Meland i Skien. På parets vegne kontaktet han politiet og fortalte at ingen av partene ønsket forbudet, og deretter ble det trukket, sier Meland til avisen.

I hjertet

38-åringen blir framstilt for varetektsfengsling tirsdag formiddag. Politiet vil be om at han varetektsfengsles i fire uker.

Mannen ble pågrepet i kvinnens leilighet, der det også ble funnet en kniv som politiet mener er drapsvåpenet.

VG skriver at avisen får bekreftet fra flere kilder at minst ett av stikkene gikk rett i hjertet. Knivbladet skal være 10 centimeter langt.