Åsane har fått en god start på høstsesongen og trener Magnus Johanson var tydelig lettet over en ny seier.

— Det var en tung kamp i dag hvor spesielt forsvaret gjorde det veldig godt. Vi var til tider fantastiske bakover, medgir Johanson, som så Åsane passere Vindbjart på tabellen.

— Guttene blødde for hverandre og jeg synes absolutt vi vant fortjent. Nå tror jeg vi klarer å holde oss i divisjonen, sier svensken.

I første omgang hadde begge lag sine sjanser. Øyvind Gausdal var farlig frempå ved flere anledninger for hjemmelaget, mens Mats Andre Olsen var nærmest for Åsane, med et skudd i krysset. Likevel var stillingen 0-0 ved pause.

I annen omgangen styrte gjestene det meste av banespillet og fikk uttelling etter fem minutter. Simen Næss satte ballen sikkert bak en sjanseløs Dag Tore Fredriksen etter en klareringsfeil i forsvaret. 0-2 kom etter 80 minutter.

Hjemmelagets keeper spilte opp på en feilvendt Sindre Trondsen. Åsane-spiller Endre Hansen snappet ballen og hadde få problemer med å doble bortelagets ledelse.

Raymond Hofstædter satte enkelt reduseringen fem minutter senere, men Vindbjart maktet ikke å følge opp og gikk dermed på sesongens tiende tap.