Tirsdag 16. september kl. 1800 er nok en vakker dag, skapt for fotball og moro!

Forventningsfulle jenter, foreldre, søsken og andre mer eller mindre viktige forbindelser møtte opp på Myrdal grusbane for kamp mot Åsane sine håpefulle.

Tar ledelsen mot gode Åsane

Allerede på oppvarming ble vi smertelig klar over at dette ble en dag med full innsats, de som ble smertelig klar over det var trenere som ble med på leken og i dag kan skilte med diverse blåmerker...

Laget skulle velges ut, 13 spillere å velge mellom — bare 5 som kunne starte. Som vanlig ikke noe problem; alle vet at de får spille, flere ganger og at vi bytter når vi blir trøtte!

Kampen er i gang, vi møter et godt fotballag - ingen tvil om det. Likevel er det MJ2000 Letti fra Bergen Nord som tar føringen med 1-0.

Kontante taklinger, sentringer, føring med ball, gjennombruddspasninger fører til ny scoring og vi leder 2-0! I et tempo som ville slitt ut flere voksne vi kjenner, fortsatte kampen langt inn i første omgang. Dommeren blåser og vi går til pause med en velfortjent ledelse.

Hjem til kveldsmat

Et lite apropos; i stedet for å løpe etter vannflasker eller til de voksne, samler jentene seg i sirkel og hever hendene mens gledeshylene henger tungt over Åsane bydel!

Annen omgang: Om mulig enda høyere tempo og enda mer innbitt innsats - her gis det ikke vekk noe ved dørene. Kontante klareringer i forsvar, iherdig jobbing på midtbane og smarte løp på topp!

Åsane sine håpefulle jenter henger godt med, men i dag er det Bergen Nord som drar det lengste strået. Lang rekke og takk for kampen. Sluttresultatet ble 7-3 og vi returnerer mot hjem, dusj og deilig velfortjent kveldsmat.

Takk for kampen Åsane - gleder oss til å treffe dere igjen! Kjekt å treffe igjen gode venner vi ble kjent med på fotballskolen i august!

På sidelinjen.
Bergen Nord FK
Kampens hete.
Bergen Nord FK
Innkast og det følges tett med fra sidelinjen.
Bergen Nord FK