— Søndag kl. 21.00 innstiller vil leteaksjonen for natten, og trekker oss tilbake for å vurdere situasjonen. I morgen tidlig blir det tatt stilling til hva som videre skal skje, sier lensmann Rasmus Dalen til NTB.

Han forteller at politiet fortsatt ikke har noen sikre opplysninger om den savnede etter natt til torsdag.

Frivillige, samt mannskaper fra Røde Kors og fra Os lensmannskontor, 80 personer i alt, deltok i letingen søndag. Letemannskapene gikk gjennom store landområder, og i nærmiljøet ved bostedene til den savnedes foreldre som bor hver for seg, men ikke langt fra hverandre, opplyser Dalen.

Søndag formiddag ble det vurderer å sette inn dykkere i havnebassenget i Os, men man besluttet å vente med dette til senere.

Letemannskapene konsentrerte seg søndag om leting på land, og lensmannskontoret hadde en del andre opplysninger som måtte sjekkes ut først, opplyser lensmannsbetjent Kjartan Duesund i Os til NTB.

Et tips om at Stian André Haugland skulle være observert på et utested i Bergen natt til søndag ble sjekket av politiet, men det førte ikke fram.

Siste sikre observasjon av 20-åringen var ved en bensinstasjon i Os sentrum kl. 01.30 natt til torsdag. Onsdag kveld hadde han vært på et utested i Os.

Politiet opplyser at de ikke har noen indikasjoner på at det skal ha skjedd noe kriminelt i saken.

(NTB)

SAVNET: Stian André Haugland (20) fra Os