Den 29 år gamle mannen ble funnet død i en leilighet i Carl Konows gate forrige mandag. 29-åringen har i en årrekke vært en fryktet person i Bergens underverden, og omstendighetene rundt hans død gjør at politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Etter det BT kjenner til, skal den foreløpige obduksjonsrapporten tyde på at 29-åringen trolig døde som følge av knusningsskader i bakhodet.

I løpet av de siste to døgnene 29-åringen var i live, ble han angrepet på åpen gate og skambanket tre ganger. Tre menn er siktet for legemsbeskadigelse mot avdøde. Disse tre ble pågrepet etter de forskjellige voldsepisodene, men ble løslatt etter avhør.

Etter at 29-åringen døde, har politiet ønsket nye avhør av de siktede. En 31-åring ble fredag pågrepet på nytt og varetektsfengslet, mens de to andre siktede har vært som sunket i jorden etter at det ble kjent at 29-åringen var død. Dette dreier seg om en 21-åring og en 22-åring, som begge er kjenninger av politiet fra tidligere.

Etter det BT kjenner til, skal også flere personer være siktet i forbindelse med dødsfallet.

— Det vil jeg ikke kommentere, sier førstebetjent Kjell Mo ved person- og voldsavsnittet ved Hordaland politidistrikt.

29-åringens siste døgn i live var dramatiske:

  • Klokken 04 20 natt til lørdag blir 29-åringen angrepet i Håkonsgaten. Han er sammen med flere personer, men bare han blir angrepet. Forbipasserende tilkaller politiet, som pågriper en mann (22). 29-åringen er så skadet at politiet innstendig prøver å få ham til å oppsøke lege, men han nekter. Han vil ikke anmelde volden.
  • 09.45 lørdag morgen drar 29-åringen likevel til Legevakten. Legen som undersøker ham, frykter indre skader, og vil legge ham inn på Haukeland sykehus til observasjon. 29-åringen skriver seg ut på eget ansvar.
  • 19.20 lørdag kveld blir 29-åringen angrepet av flere personer på åpen gate ved Nygårdsgaten 29. 29-åringen er alene, angriperne er mange. 29-åringen skal ha blitt slått med balltre. To menn, 21 og 31 år gamle, pågripes for vold mot 29-åringen. 29-åringen nekter fortsatt å anmelde volden, men går denne gangen motvillig med på å bli kjørt til legevakten av politiet.
  • 19.45 ankommer 29-åringen Legevakten for andre gang på ti timer. Legen er sterkt bekymret for at han kan ha fått indre skader, men 29-åringen skriver seg nok en gang ut på eget ansvar. Vitner beskriver ham som skamslått.
  • 17.20 søndag er 29-åringen involvert i nok en voldsepisode ved Nygårdsparken.
  • 08.27 mandag morgen, halvannet døgn etter det siste besøket på legevakten, blir 29-åringen funnet død i en leilighet i Carl Konows gate.